SAKARYA SAPANCA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Millî Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimin kalitesinin artırılması, okulların fiziki yapılarının kalitesinin arttırılması, öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda desteklenmesi için okul binalarımızı yenileme ve güçlendirme çalışmalarına devam etmekteyiz.

Değerli Meslektaşlarım, Sizlere özverili ve fedakâr çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Geleceğimizin Teminatı Sevgili Öğrencilerim, sadece derslerde başarılı olmakla kalmayıp, üzerinde yaşadığımız vatanın, mensubu olduğumuz millet ve medeniyetin değerlerini özümsemeli ve hayatınızı bu değerler üzerine inşa etmelisiniz.

Kıymetli Velilerimiz,Yeni eğitim öğretim yılında göstereceğiniz özverili çabalarınız için şimdiden teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Çayiçi Mahallesi Ersin Caddesi Hükümet Konağı No7 Sapanca/SAKARYA - 0 (264) 582 50 74

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.